ناگت مرغ یکی از رایجترین و خوشمزهترین غذاها در میان جوانان امروزی است. این غذا در زیرمجموعه فست فودها قرار میگیرد و غذایی به شدت مناسب و خوشمزه برای وقتهایی که کم حوصله هستید یا وقت کافی برای درست کردن غذا ندارید، میباشد. دستور پخت ناگت مرغ به شدت آسان است و شما نیاز به مواد اولیه خاصی برای طرز تهیه ناگت مرغ ندارید.
مواد لازم
مواد لازم برای دستور پخت ناگت مرغ به شرح زیر میباشد.
- مخلوط سینه مرغ و ران مرغ پانصد گرم
- پیاز یک عدد
- سه حبه سیر
- پنج قاشق غذا خوری پنیر پیتزا
- چهارعدد خمیر وسط نان ساندویچی و یا به جای آن نان تست استفاده کنید
- شیر به مقدار لازم
- ادویات جاتی مانند: فلفل قرمز، نمک، آویشن، تخم گیشنیز و زیره سبز
- یک قاشق مربا خوری سس خردل
- یک قاشق چای خوری پایریکا دودی
- سس گوجه فرنگی به مقدار لازم
- روغن مایع به اندازه کافی
- نصف لیوان پودر کنتاکی
دستور پخت ناگت مرغ
اصولا پخت خانگی هر غذایی بسیار خوشمزه تر و سالمتر از غذای آماده و به صورت بیرونی است و برای درست کردن ناگت خانگی به صورت ناگتهایی که ازبیرون خریداری میکنیم نیازمند یادگیری طرز تهیه ناگت مرغ به صورت حرفهای هستیم.
بعد ازجمع آوری مواد لازمی که در دستور پخت ناگت مرغ گفته شد؛ ابتدا استخوانهای سینه مرغ و ران مرغ را بیرون آورده و در داخل مخلوط کن قرار میدهیم. شما باید در این مرحله توجه داشته باشید که مرغها باید به صورت کامل خورد شده باشند البته ضرورتی نیست که حتما شما در ناگت مرغ از ران و سینه مرغ همزمان استفاده کنید و این مورد در طرز تهیه ناگت مرغ نیز نیامده است بلکه یکی ازاین مواد برای شما کافی است، استفاده همزمان از ران و سینه مرغ باعث خشک نبودن و نرمی غذای شما میشود.
بعد از اینکه مرغها به خوبی خورد شدند، نوبت به افزودن سیر و پیاز میرسد و شما باید در این مرحله از دستور پخت ناگت مرغ باید پیازها را به صورت درشت رنده کرده و سیر پودر شده را به آن اضافه کنید سپس مرغ خورد شده، سیر و پیاز را به خوبی بهم بزنید و در ظرفی جداگانه قرار دهید.
در ظرفی دیگر خمیر وسط نان ساندویچی را بریزید و یا اگر از نان تست استفاده کردهاید در ابتدا کادر برشته شده نان را برش بدهید و خمیر وسط نان تست را در ظرف خود بریزید و سپس شیر را به آن اضافه نمایید توجه کنید که شیر را نباید یکباره درون ظرف بریزید بلکه به صورت قاشق قاشق و مرحله به مرحله به خمیر، شیر را اضاف کنید. سپس خمیر آمیخته شده با شیر را درون ظرف مرغهای خورد شده که در مرحله اول طرز تهیه ناگت مرغ گفته شد بریزید و به خوبی این مواد را با یکدیگر مخلوط نمایید.
بعد از انجام موارد بالا به سراغ ادویهها بروید و ادویه ها را یکی پس از دیگری در درون ظرف مرغ مخلوط شده بریزید و در نهایت سس خردل و پنیر پیتزای خود را به آن اضافه کنید. تمامی مواد خود را خوب با یکدیگر مخلوط کنید زیرا لازم است یک دست و یک نواخت بشوند.
سطحی را آرد پاشی کنید و خمیری که الان درست کردید را بر روی آرد خود قرار دهید شما باید خمیر ناگت خود را به صورت نیم سانتی متر باز کنید و با کارد، چاقو و یا هر وسیله تیز و برنده دیگری آن را به برشهای مختلف دسته بندی کنید. یک سینی را آردپاشی کنید و ناگتها را درون سینی بگذارید و در داخل فریزیر قرار دهید . مدت زمانی که لازم است مواد تهیه شده در داخل فریزر بماند، یک ساعت است.
بعد از اینکه ناگت شما در فریزر استراحت کرد؛ شما به جذابترین بخش طرز تهیه ناگت مرغ میپردازید و پودر سوخاری خود را درست میکنید تا غذا را لذیذتر و ناگت شما را کریسپیتر کند. در ابتدا تخم مرغ خود را بهم بزنید تا کاملا به صورت یکنواخت در بیاید و بعد در کاسهای جداگانه پودر پانکو یا کنتاکی بریزید، ناگتهای خود را به صورت جداگانه و یکی یکی درون پودر سوخاری و بعد از آن درون تخم مرغ بگذارید و بار دیگر این فرایند را تکرار کنید. ترفند کلیدی این بخش آن است که اگر میخواهید ناگتهایی ترد و پفکی داشته باشید؛ بهتر است پفک خورد شدهای را با پودر سوخاری خود مخلوط کنید. حال شما در مراحل پایانی درست کردن این غذای دلپذیر به سر میبرید و نوبت به مرحله آخر یعنی سرخ کردن ناگت میرسد.
برای سرخ کردن ناگت در ابتدا شما باید اجازه بدهید تا روغن شما داغ شود و توجه داشته باشید که هر چه ظرف شما کوچکتر و دارای عمق بیشتری باشد برای تهیه ناگت مناسبتر است و پشت و روی ناگتها را سرخ کنید.
در مرحله نهایی طرز تهیه ناگت مرغ و سخن آخر اینکه برای سلامتی خود و داشتن غذایی بهتر، ناگتها را درون دستمال روغنی قرار داده و روغن اضافه غذای خود را بگیرید و سپس در کنار سسها و مخلفات مختلف این غذای لذیذ را نوش جان کنید.